VCA certificaat

VCA certificaat halen?

Een VCA certificaat is een must bij veel bedrijven werkzaam in een branche met een verhoogd risico. Enkele voorbeelden zijn: bouwkunde, elektrotechniek, of werktuigbouw. Met een VCA certificaat kan een werknemer of werkgever aantonen dat zij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. VCA maakt het personeel bewust van de veiligheid op de werkvloer.

Welk VCA certificaat?

Er zijn verschillende gradaties VCA certificaten; bijvoorbeeld het VCA basis of VCA VOL certificaat. Ben jij werkzaam bij een bedrijf met risicovolle werkzaamheden, dan is de VCA basis voor jou. Geef je daarentegen leiding in zo’n bedrijf dat is de VCA VOL gemaakt voor jou. Deze volledige cursus geeft dieper inzicht en is specifiek ontworpen voor leidinggevende functies.

Wat kost een VCA certificaat?

Een basis VCA certificaat heb je bij ons al vanaf €195,- (excl. Btw). Voor dit bedrag heb je een volledige cursusdag, inclusief lunch en officieel VCA certificaat. Wil je meerdere werknemers tegelijk opleiden? Dan kunnen we jou wellicht een groepstraining aanbieden. Zo kan je tegen een scherp tarief jouw mensen tegelijk opleiden, bij één van onze locaties of bij jouw eigen bedrijf.

Alleen VCA examen doen?

Dat kan! Jij kunt bij ons het VCA boek bestellen en de theorie zelf behandelen wanneer het jou uitkomt. Wanneer jij er klaar voor bent kun je je op één van onze examenlocaties inschrijven voor het afnemen van het VCA examen. Je kunt hiervoor terecht in Ede, Zwolle, Gorinchem of Zoetermeer. Na het succesvol afronden van het examen krijg jij het officiële VCA certificaat.